er jeg rar?

Heei!
Jeg har lenge tenkt på at det er mange som har en forventning til hvordan en jente skal oppføre seg og hvordan en jente skal være. Da stiller jeg spørsmålet: hvilken karakter fikk jeg? Jeg synes det er veldig teit at noen gutter bestemmer hva som er greit at jenter gjør, hva som ikke er greit og hvordan en jente burde se ut! Jeg tenker noen ganger at jeg er rar og veldig sprø, men er ikke det greit? For meg virker det som om jenter bare skal være pene pyntedokker som går i fine klær, hører på ny kul musikk og legger sminken pent på. Kan ikke en jente høre på Avenged Sevefold eller ikke sminke seg en dag på skolen? Og hvorfor skal vi  få så sykt mange stygge blikk bare fordi vi har på oss noe som ikke er trange jeans og søt topp fra Cubus. Folk er forskjellige og det er bare å akkseptere!

Vet at det er mange som ikke er som jeg har beskrevet, men jeg prøver bare å få dere til å tenke litt på hva slags forventninger dere har til verden. Ingen er perfekte, men alle er unike på sin måte. Så hvis en jente hører på Green Day eller går i olivengrønne joggebukser, så er det greit og man får bare tenke at sånn er hun og hun er sikkert like fornøyd med stilen sin som meg!

Nei, jeg sier ikke at jeg er perfekt og aldri dømmer, for det gjør jeg! Jeg sier bare at man ikke burde dømme noen for hvordan de ser ut eller hva de liker. Godta dem som de er, så blir det et vennskap ut av det!

Håper dere fikk noe ut av dette innlegget og legg gjerne igjen noen spørsmål til spørsmålsrunden som er på gang nå! (Jeg kommer til å svare på spørsmålene neste uke.)

Blogges♥

 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar

Design av:

INGVILD AASHEIM hits