Hverdag


Tre uker ingenting

Heei!

Da var all ferien min brukt opp på Italia og Risøya så da skal jeg bare slappe av det tre siste ukene av skolefereien! Skal bli så sykt deilgi og bare ikke gjøre noen ting!♥  Sorry for at det ikke har blitt noe blogging på mange uker, men jeg har vært litt forskjellige sreder uten nett og da har det blitt litt vanskelig, men jeg skal love å bli bedre nå!♥ Er det noe derevil at jeg skal blogge om så kommenter det!♥

Prekast!♥♥

skjekk ut blogg!

skjekk ut! skjekk ut"! skjekk ut!

http://viktigfolkviktig.blogg.no/

http://viktigfolkviktig.blogg.no/

http://viktigfolkviktig.blogg.no/

¨http://viktigfolkviktig.blogg.no/

http://viktigfolkviktig.blogg.no/

http://viktigfolkviktig.blogg.no/

http://viktigfolkviktig.blogg.no/

:) :) :) :) :)

haaaaaaaaadfe

Må gjøre video

heei

jeg og Ella skal lage må gjøre video og vi vil gjerne vite hva vi må gjøre, så hvis dere har noen forslag så bare kommenter i kommentarfeltet!♥

snakkes ♥

En STOR bursdagshilsen til den lille jenta mi

Gratulerer med dagen Ella! du er verdens beste venn! ♥

Heei dere!

Min aller beste venn har bursdag i dag og hun blir 14 år! vi har vært venner i 10 år nå og dere vet godt hvem hun er for hun har vært med på en der av innleggende mine! jeg håper hun koser seg i dag og her kommer det en liten hilsen til henne:

Ella du er mitt alt! uten deg gir ikke verden mening! du er min bedre halvdel og jeg tåler ikke en dag uten deg! du gjør meg alltid glad og jeg vil alltid være her for deg! jåper du får en kjempefin dag og koser deg masse! gratulerer så mye med dagen!♥ elsker deg kjempe mye!♥ dere finner bloggen hennes her!Jeg har laget en video til henne også! det hadde vært hyggelig om dere ville sett den og!♥

 video

langhelg og 8.mai

 

heei

Da var det 8.mai og veteranenes dag! gratulerer med dagen alle flinke folk som har hjulpet Norge i så mange år og kommer til å gjøre det i flere år framover! Endelig er det langhelg ogdet passer meg hgelt perfekt! jeg har akkurat blitt ferdig med alle tentamner for i år så nå er det å bare krysse ut de på lista! gleder meg virkelig til å dra på hytta denne helgen! jeg kan ikke vente med å få åpnet den og få den deilige hyttelukten i neseborene:)På søndag skal jeg i konfirmasjon til fetteren min det kommer sikkert til å bli veldig koselig og morsomt. da er det snart 17.mai også og jeg gleder meg noe så syykt mye! endelig en 17.mai hvor jeg slipper å stå opp halv sju fordi jeg skal være på skolen å gå i tog!!

Bare 17 dager til bestebroren kommer hjem! har savnet han så sykt mye og jeg gleder meg til å bare gi han en kjempe stor og god klem! han har vært på folkehøyskole i et år nå og det er altfor lenge for en liten lillesøster å vente på at broren sin skal komme hjem, men nå er det ikke lenge til han kommer! i tilegg har  bestevennina mi Ella bursdag på akkurat samme dag! det er dobbel glede! jeg stor gleder meg til 25. mai! Ella har også en blogg og den finner du her:)

vi snakkes senere og ha en god 8.mai videre!

 

Musikkpresentasjon

Heisann dere!

 

Nå er jeg med Ella. SIden vi har musikkpresentasjon i morgen, er det det som står på timeplanen nå. Presentasjonen vår er om Queen. Ha en fin onsdag!

Besøk bloggen til Ella her 
- Hva skal du i dag?

Blogges♥

Ps: husk å stille spørsmål til spørsmålsrunden min nedenfor.

er jeg rar?

Heei!
Jeg har lenge tenkt på at det er mange som har en forventning til hvordan en jente skal oppføre seg og hvordan en jente skal være. Da stiller jeg spørsmålet: hvilken karakter fikk jeg? Jeg synes det er veldig teit at noen gutter bestemmer hva som er greit at jenter gjør, hva som ikke er greit og hvordan en jente burde se ut! Jeg tenker noen ganger at jeg er rar og veldig sprø, men er ikke det greit? For meg virker det som om jenter bare skal være pene pyntedokker som går i fine klær, hører på ny kul musikk og legger sminken pent på. Kan ikke en jente høre på Avenged Sevefold eller ikke sminke seg en dag på skolen? Og hvorfor skal vi  få så sykt mange stygge blikk bare fordi vi har på oss noe som ikke er trange jeans og søt topp fra Cubus. Folk er forskjellige og det er bare å akkseptere!

Vet at det er mange som ikke er som jeg har beskrevet, men jeg prøver bare å få dere til å tenke litt på hva slags forventninger dere har til verden. Ingen er perfekte, men alle er unike på sin måte. Så hvis en jente hører på Green Day eller går i olivengrønne joggebukser, så er det greit og man får bare tenke at sånn er hun og hun er sikkert like fornøyd med stilen sin som meg!

Nei, jeg sier ikke at jeg er perfekt og aldri dømmer, for det gjør jeg! Jeg sier bare at man ikke burde dømme noen for hvordan de ser ut eller hva de liker. Godta dem som de er, så blir det et vennskap ut av det!

Håper dere fikk noe ut av dette innlegget og legg gjerne igjen noen spørsmål til spørsmålsrunden som er på gang nå! (Jeg kommer til å svare på spørsmålene neste uke.)

Blogges♥

 

Gjesteinnlegg

Hei, Ella her!

 

Nå er det jeg, Ella som blogger for Ingeborg. Ingeborg er på hytta denne helgen, og da var det koselig at jeg fikk lov å legge inn et innlegg. Selv blogger jeg på denne bloggen http://ellahg.blogg.no/. Denne uken har egentlig vært en vanlig uke, ikke noe spesielt som har skjedd. 

Ingeborg og jeg har vært bestevenner siden vi var 4 år, altså når vi startet i barnehagen sammen. Hun er en herlig jente, som trenger litt tid for å forstå henne. Selvom vennskapet vårt kan variere vet vi at vi alltid er her for hverandre og støtter hverandre uansett. 

Nå tenkte jeg å legge inn noen bilder av meg:

 
Håper jeg får bloggen en gang til. Sjekk bloggen min!

-Ella

Dans

Heei

En helt vanlig torsdag for meg i dag. Først kjedelig skole med mattte, fransk og naturfag (gled deg til ungdomsskolen der du skal ha tre framføringer på en uke:P) Etter det var det rett hjem og slappe av litt før jeg skal på dans! Det skal bli kjempe morsomt! Jeg gleder meg noe sykt. Jeg har gått på dans i to og et halvt år nå og det hr bare blitt morsommere og morsommere! Jeg danser jazzdans på et dansestudio som heter Jump dansestudio. De er kjempe flinke til å gjøre dans til noe morsomt og spennende. Hvert år har vi en danseforestilling, hvor vi viser hva vi har lært det siste halv året. Vi  lærer en sykt kul dans av Micheal Jackson nå. Den er super morsom og jeg gleder meg til å danse den på forestillingen!♥

Her er en link til første del av dansen:'

  http://www.youtube.com/watch?v=9awyYESUm78 (spol litt ut i videon så kommer den delen hvor han danser selve dansen)

Jeg vet at den ikke ser så jazzdans ut, men den kommer til å bli mer jazzdans etterhvert!♥

-Går du på dans i fritiden?

-Vis du gjør, hva slags dans går du på?

-Vis ikke, går du på noe annen idrett?

Blogges

Innkjøp og nye ting

video:img0974


Heei

Dårlig kvalitet på videoen, men det får være♥

Håper dere liker den♥

Blogges♥

Alene fredag

Heei

I dag er det endelig fredag!Såå deilig med helg!!♥I helgen skal jeg egentlig ikke gjøre noe annet enn å være hjemme. Mamma og storebroren min skal være borte hele helgen så da blir jeg og pappa alene! Ahh deilig♥ I dga fikk vi også karakterkortet på skolen. Det gikk IKKE bra! Jeg fikk en sekser, det var helt greit. Jeg er kanskje ikke den beste på skolen, men jeg stryker ikke!♥ Imorgen skal jeg kanskje på Sandvika, vis jeg får med meg noen♥


godis♥lille knotten min♥

elsker deg♥

haha naam!

-Hva skal du i helgen?

Blogges♥

 

Historien om Pi

Heei

I dag har jeg bare vært hjemme og slappet av!

Det har egentlig vært veldig deilig♥

På kvelden gikk mamma, pappa og meg på kino!

Vi så historien om Pi♥

Det var egentlig en veldig fin film!

Annbefales og se!

Filmen handler egentlig bare om en gut som ender opp alene ute på havet, i en livbåt! Det høres veldig kjedelig, men den var utrolig spennede. Filmen starter ganske rolig, hvor vi blir kjent med hovedperonens bakgrunn. Etterhvert uti filmen kommer historien om da han ble alene i en livbåt. Foreldrene og broren hans dør  når båten de reiser med forliser, men Pi klarer å redde seg i en livbåt. Pi blir alene i livbåten , men det Pi ikke vet er at han ikke er alene i livbåten

Hvis dere vil vite hva som skjer videre i filmen, må dere dra og se den selv♥


Pi og den han reiser sammen med i livbåten!

-Har dere sett filmen fra før?

-Hva syns dere om den? (Vis ja på spørsmål nr. 1)

Blogges♥