januar 2013


Hytta

Heei
Ikke no blogging av meg denne helgen, men fint at jeg har så fantastisk bestevenn som hjelper meg!

Denne helgen har mamma, pappa, Henrik og jeg vært på hytta. Det var veldig hyggelig oh avslappende! Vi dro på fredag rett etter skolen og kom opp på hytta i åttetiden.

På lørdag dro pappa, Henrik og jeg på skitur til Strutåsen (en hytte som er noen kilometer å gå på ski) mens mamma gikk fottur rundt hytta! Senere på dagen spiste vi god midag og spilte kort! Vi så også på MGP senere på kvelden og klokka kvart over tolv var natti natt:)

På søndag dro vi til kirka i Kongsberg ( byen ved hytta vår) det var utrolig koselig og etter på var det kirkekaffe med marsipankake! Den var kjempe god! Etter det dro vi opp på hytta igjen og så på hopp.

Gjesteinnlegg

Hei, Ella her!

 

Nå er det jeg, Ella som blogger for Ingeborg. Ingeborg er på hytta denne helgen, og da var det koselig at jeg fikk lov å legge inn et innlegg. Selv blogger jeg på denne bloggen http://ellahg.blogg.no/. Denne uken har egentlig vært en vanlig uke, ikke noe spesielt som har skjedd. 

Ingeborg og jeg har vært bestevenner siden vi var 4 år, altså når vi startet i barnehagen sammen. Hun er en herlig jente, som trenger litt tid for å forstå henne. Selvom vennskapet vårt kan variere vet vi at vi alltid er her for hverandre og støtter hverandre uansett. 

Nå tenkte jeg å legge inn noen bilder av meg:

 
Håper jeg får bloggen en gang til. Sjekk bloggen min!

-Ella

Dans

Heei

En helt vanlig torsdag for meg i dag. Først kjedelig skole med mattte, fransk og naturfag (gled deg til ungdomsskolen der du skal ha tre framføringer på en uke:P) Etter det var det rett hjem og slappe av litt før jeg skal på dans! Det skal bli kjempe morsomt! Jeg gleder meg noe sykt. Jeg har gått på dans i to og et halvt år nå og det hr bare blitt morsommere og morsommere! Jeg danser jazzdans på et dansestudio som heter Jump dansestudio. De er kjempe flinke til å gjøre dans til noe morsomt og spennende. Hvert år har vi en danseforestilling, hvor vi viser hva vi har lært det siste halv året. Vi  lærer en sykt kul dans av Micheal Jackson nå. Den er super morsom og jeg gleder meg til å danse den på forestillingen!♥

Her er en link til første del av dansen:'

  http://www.youtube.com/watch?v=9awyYESUm78 (spol litt ut i videon så kommer den delen hvor han danser selve dansen)

Jeg vet at den ikke ser så jazzdans ut, men den kommer til å bli mer jazzdans etterhvert!♥

-Går du på dans i fritiden?

-Vis du gjør, hva slags dans går du på?

-Vis ikke, går du på noe annen idrett?

Blogges

Innkjøp og nye ting

video:img0974


Heei

Dårlig kvalitet på videoen, men det får være♥

Håper dere liker den♥

Blogges♥

Alene fredag

Heei

I dag er det endelig fredag!Såå deilig med helg!!♥I helgen skal jeg egentlig ikke gjøre noe annet enn å være hjemme. Mamma og storebroren min skal være borte hele helgen så da blir jeg og pappa alene! Ahh deilig♥ I dga fikk vi også karakterkortet på skolen. Det gikk IKKE bra! Jeg fikk en sekser, det var helt greit. Jeg er kanskje ikke den beste på skolen, men jeg stryker ikke!♥ Imorgen skal jeg kanskje på Sandvika, vis jeg får med meg noen♥


godis♥lille knotten min♥

elsker deg♥

haha naam!

-Hva skal du i helgen?

Blogges♥

 

Historien om Pi

Heei

I dag har jeg bare vært hjemme og slappet av!

Det har egentlig vært veldig deilig♥

På kvelden gikk mamma, pappa og meg på kino!

Vi så historien om Pi♥

Det var egentlig en veldig fin film!

Annbefales og se!

Filmen handler egentlig bare om en gut som ender opp alene ute på havet, i en livbåt! Det høres veldig kjedelig, men den var utrolig spennede. Filmen starter ganske rolig, hvor vi blir kjent med hovedperonens bakgrunn. Etterhvert uti filmen kommer historien om da han ble alene i en livbåt. Foreldrene og broren hans dør  når båten de reiser med forliser, men Pi klarer å redde seg i en livbåt. Pi blir alene i livbåten , men det Pi ikke vet er at han ikke er alene i livbåten

Hvis dere vil vite hva som skjer videre i filmen, må dere dra og se den selv♥


Pi og den han reiser sammen med i livbåten!

-Har dere sett filmen fra før?

-Hva syns dere om den? (Vis ja på spørsmål nr. 1)

Blogges♥

 

hva vil du at jeg skal skrive om i 2013?

kommenter hva dere vil at jeg skal gjøre på bloggen i 2013?

Design av:

Ingvild Aasheim hits