februar 2013


Trening

Hei
I dag har det vært en hektisk dag! Jeg er har gått fra den ene treninga til den andre og skal på en ny nå snart! Føler meg helt død, men må gi alt på siste trening som er spinning! Gleder meg til helg!
Legger til et bilde av verdens diggeste smoothie!
Trener du noe??
Blogges

Musikkpresentasjon

Heisann dere!

 

Nå er jeg med Ella. SIden vi har musikkpresentasjon i morgen, er det det som står på timeplanen nå. Presentasjonen vår er om Queen. Ha en fin onsdag!

Besøk bloggen til Ella her 
- Hva skal du i dag?

Blogges♥

Ps: husk å stille spørsmål til spørsmålsrunden min nedenfor.

er jeg rar?

Heei!
Jeg har lenge tenkt på at det er mange som har en forventning til hvordan en jente skal oppføre seg og hvordan en jente skal være. Da stiller jeg spørsmålet: hvilken karakter fikk jeg? Jeg synes det er veldig teit at noen gutter bestemmer hva som er greit at jenter gjør, hva som ikke er greit og hvordan en jente burde se ut! Jeg tenker noen ganger at jeg er rar og veldig sprø, men er ikke det greit? For meg virker det som om jenter bare skal være pene pyntedokker som går i fine klær, hører på ny kul musikk og legger sminken pent på. Kan ikke en jente høre på Avenged Sevefold eller ikke sminke seg en dag på skolen? Og hvorfor skal vi  få så sykt mange stygge blikk bare fordi vi har på oss noe som ikke er trange jeans og søt topp fra Cubus. Folk er forskjellige og det er bare å akkseptere!

Vet at det er mange som ikke er som jeg har beskrevet, men jeg prøver bare å få dere til å tenke litt på hva slags forventninger dere har til verden. Ingen er perfekte, men alle er unike på sin måte. Så hvis en jente hører på Green Day eller går i olivengrønne joggebukser, så er det greit og man får bare tenke at sånn er hun og hun er sikkert like fornøyd med stilen sin som meg!

Nei, jeg sier ikke at jeg er perfekt og aldri dømmer, for det gjør jeg! Jeg sier bare at man ikke burde dømme noen for hvordan de ser ut eller hva de liker. Godta dem som de er, så blir det et vennskap ut av det!

Håper dere fikk noe ut av dette innlegget og legg gjerne igjen noen spørsmål til spørsmålsrunden som er på gang nå! (Jeg kommer til å svare på spørsmålene neste uke.)

Blogges♥

 

Spørsmålsrunde

Hei!
Nå tenkte jeg å dra i gang en skikkelig spørsmålsrunde! Så da er det bare å skrive spørsmål i kommentar feltet!

Hvordan jeg fikser vippene

Hei tenkte å vise de produktene jeg bruker på øyevippene mine!

Hvil i fred kjære farfar!

Onsdag den 20. februar døde min aller kjæreste farfar! 82 år ble han og 13 av de årene har han fulgt meg! August Bolstad var verdens morsomste og snilleste farfar som alltid hadde tid til å tulle litt! Og spurte du han om noe med krigen så måtte du ikke spørre flere ganger for at han skulle fortelle!
Du var alltid så blid og glad når jeg var hos deg og jeg kommer aldri til å glemme de fantastiske stundene vi har hatt sammen!
Hvil i fred elskede farfar!
Jeg vil alltid elske deg!!

Vinterferie er herlig!

Heihei, Ella her!

Vinterferie er utrolig herlig! Jeg er på hytta og det er strålende sol, og - 4 grader. Dagen i dag har jeg gått en lang fin skitur med pappa, og nå skal jeg slappe av med cola og potetgull.

Dette er meg fra helgen.

Sjekk bloggen min: http://ellahg.blogg.no/

- Ella

Hard times!

Hei
Nå er jeg på sykehuset og besøker farfaren min! Han har blitt veldig syk og det kan kanskje hende at han dør snart:( Han er den beste mannen jeg kjenner og jeg er virkelig glad i han! Noen ganger skulle jeg ønske at verden bare stoppa så jeg kunne få tenkt litt!
Vi snakkes senere!
Legger til noen bilder som dere kan studere:)

Design av:

Ingvild Aasheim hits