mai 2013


Må gjøre video

heei

jeg og Ella skal lage må gjøre video og vi vil gjerne vite hva vi må gjøre, så hvis dere har noen forslag så bare kommenter i kommentarfeltet!♥

snakkes ♥

En STOR bursdagshilsen til den lille jenta mi

Gratulerer med dagen Ella! du er verdens beste venn! ♥

Heei dere!

Min aller beste venn har bursdag i dag og hun blir 14 år! vi har vært venner i 10 år nå og dere vet godt hvem hun er for hun har vært med på en der av innleggende mine! jeg håper hun koser seg i dag og her kommer det en liten hilsen til henne:

Ella du er mitt alt! uten deg gir ikke verden mening! du er min bedre halvdel og jeg tåler ikke en dag uten deg! du gjør meg alltid glad og jeg vil alltid være her for deg! jåper du får en kjempefin dag og koser deg masse! gratulerer så mye med dagen!♥ elsker deg kjempe mye!♥ dere finner bloggen hennes her!Jeg har laget en video til henne også! det hadde vært hyggelig om dere ville sett den og!♥

 video

Video??

Heei
I helgen skal jeg lage en video som dere kan kose dere med og da lurte jeg på hva slags video det skal være! Skal lage den sammen med ella så kan ikke bli noe sminkevideo, men jeg håper dere kan komme med forslag! Ville blitt kjempe glad da også snakkes vi senere!

Et søtt bilde av Ella og meg<3
Snakkes!

langhelg og 8.mai

 

heei

Da var det 8.mai og veteranenes dag! gratulerer med dagen alle flinke folk som har hjulpet Norge i så mange år og kommer til å gjøre det i flere år framover! Endelig er det langhelg ogdet passer meg hgelt perfekt! jeg har akkurat blitt ferdig med alle tentamner for i år så nå er det å bare krysse ut de på lista! gleder meg virkelig til å dra på hytta denne helgen! jeg kan ikke vente med å få åpnet den og få den deilige hyttelukten i neseborene:)På søndag skal jeg i konfirmasjon til fetteren min det kommer sikkert til å bli veldig koselig og morsomt. da er det snart 17.mai også og jeg gleder meg noe så syykt mye! endelig en 17.mai hvor jeg slipper å stå opp halv sju fordi jeg skal være på skolen å gå i tog!!

Bare 17 dager til bestebroren kommer hjem! har savnet han så sykt mye og jeg gleder meg til å bare gi han en kjempe stor og god klem! han har vært på folkehøyskole i et år nå og det er altfor lenge for en liten lillesøster å vente på at broren sin skal komme hjem, men nå er det ikke lenge til han kommer! i tilegg har  bestevennina mi Ella bursdag på akkurat samme dag! det er dobbel glede! jeg stor gleder meg til 25. mai! Ella har også en blogg og den finner du her:)

vi snakkes senere og ha en god 8.mai videre!

 

Dritt vær ute, koselig inne

Hei
Dritt vær med regn og kaldt! Hvorfor må det komme i dag hvor vi har fri! Jaja dritt vær ute får det til å bli enda koseligere å sitte inne å bare slappe av! Sorry for lite blogging i det siste, men jeg har mange andre ting å holde på med så jeg får lite tid! Har ikke så mange lesere heller så derfor tror jeg ikke at jeg skuffer så mange!

Hahahahaha morsomt!

Snakkes senere:)